fbpx


Koningsakker Arnhem

De samenwerking tussen VPTZ

Midden Gelderland en VPTZ Arnhem is de laatste jaren op verschillende terreinen intensiever geworden. Onder meer op het terrein van de PR door het gezamenlijk uitbrengen van een externe nieuwsbrief. In deze samenwerking wordt nu een volgende stap gezet. Vanaf eind 2021 onderhouden we samen één website en zijn de afzonderlijke websites uit de lucht. Die voldeden niet meer aan de eisen die mobieltjes en tablets aan een website stellen.

Homepage vptz-amg.nl

Eindelijk is het zover dat we live zijn, na maanden van voorbereiding. Als blikvanger op de homepage en de subpagina’s hebben we gekozen voor foto’s uit ons werkgebied voor een duidelijke herkenbaarheid en couleur locale. Verder is onze bereikbaarheid voor een hulpvraag direct zichtbaar met korte en duidelijke informatie. Dus sla onze nieuwe website www.vptz-amg.nl maar vast op onder uw favorieten, voor het geval dit nodig mocht zijn. Wij hopen dat deze website u aanspreekt en vinden het prettig te vernemen wat u ervan vindt. Suggesties voor verbetering zien we graag tegemoet.

Een volgende stap is dat wij vanaf het 1e kwartaal 2022 de nieuwsbrief gaan verzenden in Laposta en niet langer als PDF. De verzending voldoet dan beter aan de AVG-privacyregels. Daarnaast krijgen we meer inzicht in wat het lezerspubliek aanspreekt. Welke artikelen slaan aan, welke niet. We kunnen de inhoud van de nieuwsbrief op deze manier beter afstemmen op ons lezerspubliek.

Laposta biedt tevens de mogelijkheid om de inhoud van de nieuwsbrief  te integreren met de website. Daarom is het praktisch om als twee organisaties één website te onderhouden. En ziedaar de aanleiding om deze stap nu te zetten.  Omdat we allebei binnen de regio van het Netwerk Palliatieve Zorg Arnhem en de Liemers dezelfde ondersteuning aanbieden, lag deze stap nog meer voor de hand. Trouwens de nieuwsbrief blijft u in de toekomst tevens in pdf-formaat vinden op deze gezamenlijke website.

VPTZ Arnhem

Postadres
Akkerwindestraat 1-109
6832 CR Arnhem

06 1495 1013 (Dolf Mulder)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VPTZ Midden Gelderland

Postadres
Rosendaalselaan 20
6891 DD Rozendaal

06 2394 3784 (Saskia Hofman)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 VPTZ Arnhem | Midden Gelderland
Netnog websites