Skip to main content


Koningsakker Arnhem

Palliatieve zorg Regio Arnhem en de Liemers.

In december 2021 hebben VPTZ Midden Gelderland, VPTZ Arnhem en Stichting Nabij – als vrijwilligersorganisaties op het gebied van de palliatieve zorg, samen zitting gekregen in het bestuur van het Palliatief Netwerk Regio Arnhem en de Liemers. Vanuit deze positie zullen zij zich in gezamenlijkheid nog meer inzetten voor een goede samenwerking tussen de vrijwillige ondersteuning en de professionele zorg.

Het Netwerk Palliatieve Zorg regio Arnhem en De Liemers bestaat al sinds 1998. Het netwerk bestaat uit zorginstellingen en organisaties in de regio die palliatieve zorg aanbieden.

De missie van het Netwerk? Er met elkaar voor zorgen dat iedereen in de regio Arnhem en de Liemers toegang heeft tot eenduidige informatie over en het aanbod van palliatieve zorg. Het netwerk streeft de best mogelijke zorg en ondersteuning na. Centraal staat dat de mens zelf regie voert en hierin op een passende wijze wordt ondersteund.

Met ieders eigen specifieke inbreng en ervaring realiseren alle aangesloten organisaties een zo passend mogelijk zorgaanbod dat aansluit bij ieders wensen, behoeften en ideeën.

Meer informatie over het netwerk vindt u op de website van het Netwerk