Skip to main content


Koningsakker Arnhem

Nieuwsbrieven

Met trots presenteren wij ons eerste nummer van de digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje. De vernieuwde externe nieuwsbrief, jaargang 5 nummer 17 alweer, is opgemaakt in Laposta. In een oogopslag ziet u beknopt waar het artikel over gaat en via de ‘lees meer’-button wordt u naar de gezamenlijke website geleid, waar u het hele artikel kunt lezen.

 In deze nieuwsbrief vindt u onder meer een artikel, waarin onze nieuwe vrijwilliger Wendy van den Bos vertelt van haar eerste ervaringen bij VPTZ Arnhem. Zij is altijd op zoek naar verdieping en verbinding met mensen. Ook Agnes Weijmer is op 1 december 2021 gestart als vrijwilligerscoördinator bij VPTZ Arnhem. Zij is inmiddels een paar maanden verder en heeft alweer enkele inzetten achter de rug. We vroegen naar haar motieven voor deze stap en de eerste indrukken die ze in dit werk heeft opgedaan.  

Een ander artikel gaat over de lopende Sire-campagne ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’ die niemand zal zijn ontgaan. Met korte en treffende reclames wordt de aandacht gevestigd op het feit dat mensen het gesprek over de dood vaak proberen te omzeilen. Wij beëindigen deze nieuwsbrief met een advertentiecampagne die is gestart in april in de regionale bladen. Nu die vervelende coronaperiode op zijn retour lijkt is het tijd weer volop aandacht te schenken aan het breed bekendmaken van onze doelstelling: het ondersteunen en begeleiden van terminaal zieke mensen. Hoog tijd de mantelzorgers en onze verwijzers te laten weten dat wij er weer helemaal voor hen zijn.

Wij wensen u veel leesplezier.