Skip to main content


Koningsakker Arnhem

Vernieuwde externe nieuwsbrief

opgemaakt in Laposta, is een feit. Met trots presenteren wij ons eerste nummer van de digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje. Eind deze maand wordt deze verstuurd. Al vier jaren maken wij met veel enthousiasme deze kwartaalnieuwsbrief voor onze verwijzers en andere belanghebbenden. Om beter aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) te kunnen voldoen hebben wij – VPTZ Midden Gelderland en VPTZ Arnhem -  met ingang van 1 januari 2022 onze websites samengevoegd tot één nieuwe.

Dit was tevens een vereiste om op een prettig leesbare manier de complete teksten van de digitale nieuwsbrief op de website te kunnen weergeven. Met de ‘lees meer’-button kunt u nu zelf bepalen of de inleiding aanleiding is verder te lezen of met een volgend artikel door te gaan. U als lezer geeft aan welke artikelen u het meest op prijs stelt.

Laposta geeft ons de mogelijkheid te volgen naar welke artikelen de meeste interesse uitgaat. Hiermee zullen we rekening houden bij het samenstellen van toekomstige nieuwsbrieven. Ook kunnen we nu sneller inspelen actuele ontwikkelingen en nieuwsfeiten.

Aan het einde van iedere nieuwsbrief kunt u zelf de persoonlijke gegevens inzien en desgewenst aanpassen. Ook kunt u zich, wat wij niet hopen, op eenvoudige wijze voor onze nieuwsbrief afmelden. Dit wordt direct in de verzendlijst aangepast. Een nieuwe aanmelding van een collega, relatie of mantelzorger wordt nu meteen in de verzendlijst opgenomen.

Eerdere nieuwsbrieven blijven in het archief van onze website bewaard en kunt u te allen tijde raadplegen. Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief toe en stellen  uw reactie zeer op prijs.