Skip to main content


Koningsakker Arnhem

Advertentiecampagne VPTZ

start in april in de regionale bladen. Nu die vervelende coronaperiode op zijn retour lijkt is het tijd weer volop aandacht te schenken aan het breed bekendmaken van onze doelstelling: het ondersteunen en begeleiden van terminaal zieke mensen.

De laatste twee jaren zijn de inzetten bij zowel VPTZ Arnhem als VPTZ Midden Gelderland afgenomen als gevolg van de verschillende lockdowns. Het is niet fijn te moeten constateren dat we door deze omstandigheden voor minder mantelzorgers van betekenis konden zijn. En ook dat medewerkers in de palliatieve thuiszorg in mindere mate op onze aanvullende ondersteuning konden rekenen. 

Hoog tijd de mantelzorgers en onze verwijzers te laten weten dat wij er weer helemaal voor hen zijn. Daarom starten we deze week een reclamecampagne met het doel onze naamsbekendheid te vergroten. Voor veel mantelzorgers kan onze ondersteuning namelijk een welkome aanvulling zijn om de zorg vol te houden. Het is goed daar weet van te hebben! Vandaar deze advertentiereeks.   

Mantelzorgers en verwijzers kunnen kosteloos een beroep op ons doen. Onze coördinatoren staan voor hen klaar.

Kent u iemand, waarvan u denkt dat hij of zij onze ondersteuning kan gebruiken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.